Industriële poorten

Ontwerp – Realisatie en Plaatsing

Moderne poorten

Klassieke of moderne poorten met bijpassend hekwerk. Ons assortiment sierpoorten is gebaseerd op een groot aantal modellen, in stijl varierend van klassieke poorten tot moderne poorten. Wij vervaardigen deze poorten volledig zelf. Wij kunnen dan ook alle modellen aanpassen aan uw wensten. Zowel het model als de afmetingen kunnen worden aangepast. Wij zorgen ook voor bijpassend sierhekwerk op maat, in de door u gewenste RAL-kleur.

Moderne poorten van Thienpont

Dubbele poorten gezocht?  Of een Moderne of klassieke draaipoort gezocht? Thienpont uit Ninove, is gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van dubbele poorten en andere poorten op maat in Oost – Vlaanderen, West – Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant en andere delen van België.

Meer resultaten voor Moderne poorten

 

Poortland
Poortland is al ruim vijftien jaar specialist in poorten en hekken. In ons eigen atelier ontwerpen en produceren wij poorten van staal, aluminium en hout, waarbij u de keuze heeft uit zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Het is tevens mogelijk om een eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarmee onze vakmensen graag aan de slag gaan in het atelier! Indien gewenst, kunnen wij uw moderne poort bovendien automatiseren en voorzien van een parlofoon- of video-installatie

 

arden Center
Voor elk type eigendom heeft Garden Center ‘T’ een pasklare poort. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een product dat aangepast is aan uw behoefte, stijl en leefwijze: vrijdragende schuifpoort, enkele en dubbele draaipoorten – al dan niet geautomatiseerd;

 

Bringmans
Elke poort is uniek, met deze mindset in het achterhoofd stellen wij voor elke klant hun droompoort samen. Een volledig op maat gemaakte poort waarbij elk detail word aangepast naar uw wensen. Voor elk project word reeds in de offerte-fase al een simulatie gemaakt, zo wordt goed duidelijk welk model het beste bij uw woning past.

 

bestfence
Onze referenties van metalen poorten: hier ziet u moderne poorten, sierpoorten, klassieke poorten, schuifpoorten en andere metalen poorten.

 

Dfence
Poorten in aluminium of staal met een hedendaagse look. Strak, landelijk, volledig gesloten of toch nog doorkijk? Al onze poorten worden professioneel gelakt voor een optimale afwerking.Moderne poorten met optimale afwerking. Poorten in aluminium of staal met een hedendaagse look. Strak, landelijk, volledig gesloten of toch nog doorkijk? Betontegels kopen

 

Vermeulen
Hier zijn de mogelijkheden eindeloos: open of gesloten, volgens uw tekening en wensen… invulling met aluprofielen naar keuze horizontaal of verticaal, met of zonder tussenafstand. Invulling met geplooide lamellen of geperforeerde plaat, schuine plaatsing van buizen of boogvorm: alles is mogelijk!Naast de standaardpoorten van onze verschillende leveranciers, bieden we ook een uitgebreid gamma poorten uit eigen constructie aan. Al de modellen zijn mogelijk zowel in draaipoort als schuifpoort, vrijdragend of op rail. We werken steeds met een metalen constructie, volledig behandeld tegen roestvorming, waarbij de invulling van het frame naar keuze van de klant is. Op deze manier wordt een uiterst stabiel geheel bekomen die naar wens manueel of automatisch bediend kan worden.