Industriële poorten

Ontwerp – Realisatie en Plaatsing

 

automatische garagepoort
Mithra Poortmotor synchronisatie Bouwinfo.
Weet iemand onder jullie hoe je een poortmotor van Mithra sectionaal poort moet synchroniseren aub? De poort gaat netjes helemaal toe maar niet helemaal open. Heb trouwens geen gebruiksaanwijzing gekregen van Mithra spijtig want het zijn goede poorten. Een houten voordeur De verschillende houtsoorten.
poorten op maat
Reparatie drijfriem sectional garagedeur Klacht over Mithra Poorten via Test-Aankoop.
We wensen verder geen samenwerking meer met Mithra poorten blijkbaar zijn we niet de enige niet-tevreden klant. De nieuwe aandrijving kost ons 730 euro btw in. De poort van Mithra was nog maar van 11/09/2013 en de riem was al stuk.
autoverzekeringen
Ervaringen met Mithra garagepoorten? Of van welk merk sectionaalpoort zijn jullie wel/niet tevreden.
Het valt me direct op dat hun prijs een stuk goedkoper ligt dan anderen. Ik zie op internet veel negatieve ervaringen van Mithra, maar die zijn steeds van enkele jaren geleden. Heeft er iemand recent positieve of negatieve ervaringen met deze firma?
Opgelost door Mithra garagedeuren: betreurende na-service bij Mithra garagedeuren! Klachtenkompas.
Beste Mithra garagedeuren Bedankt voor het oplossen van mijn klacht. Opgelost door Mithra garagedeuren: betreurende na-service bij Mithra garagedeuren! 2017-07-12T1042Z: 1 reactie. Betreft: betreurende na-service bij Mithra garagedeuren! reeds een maand probeer ik een afspraak te maken met iemand van de technische dienst.
mithra. mithra. mithra.
Daarom biedt mithra een veilige, maar comfortabel electroslot op uw nieuwe huisdeur aan. Dit electroslot wordt bestuurd met de bekende afstandsbediening, een codeklavier of een biometrische vingerafdruk lezer. Een minder bekend maar uitermate praktisch systeem is de mithra ego kit.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hoe kan ik de code van de afstandsbediening van mijn garagepoort kopiëren? L-Door.
Hou de knop van de bestaande zender ingedrukt rode LED gaat branden en druk ondertussen op de knop van de nieuwe zender die u wenst te programmeren. De LED van de nieuwe zender knippert, stopt de LED met knipperen dan is de programmatie geslaagd.
Betontegels kopen